SPR Pakolaisilta vapaaehtois työ

Olin tänään ekaa kertaa vapaaehtois työssä Riihimäen teatterilla pakolaisillassa. Vapaaehtoiset kokoontui teatterille neljältä. Meitä vapaaehtoisia oli joku 5 tai 6 joista minä oli selvästi nuorin. Yllätyin että meitä oli niin vähän.

Anyway mun eka homma oli jakaa flyereita. Kukaan muu ei sitä halunnut tehdä niin minullehan se lankesi.  No tavallaan se oli mun idea koska vitsailin että tarvitsemme sisäänheittäjän. Sainpahan kävelylenkin samalla. Jaoin mainoksia ympäri Riksua kunnes päätin mennä Prisman oville josta sainkin hyvin jaettua mainoksia. Tein sitä noin 2h.

20150924_173522

Kun kello alkoi olla jo sen verran että mainoksia ei ollut enää järkevää jakaa palasin teatterille. Siellä pääsinkin jakamaan lahoitettuja tavaroita. Naisten vaatteet omiinsa, lasten vaatteet omiinsa, miesten vaatteet omiinsa, astiat ja muut omiinsa. Siinä menikin aikalailla koko loppu ilta. Rankka homma mutta nyt on hyvä fiilis. Tämä teksu on lyhyt sillä olen ihan naatti poikki ja odotan vain pääsyä suihkuun. Suosittelen kokeilemaan 🙂 Hauskaa oli ja tutustui uusiin ihmisiin.

20150924_174930

Tässä niitä vaatteita sit käsiteltiin. Itse jouduin karkaamaan kahdeksan aikaan illalla pois kun aamulla on oltava taas viideltä ylhäällä. Ja minähän en ole aamu ihmisiä. No nyt ruokaa naamaan, suihkuun ja nukkumaan. Naana kiittää ja kuittaa! ZzzzzzzzzzZzzZzzz


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1